AKTUÁLIS


Négy új borakadémikus (frissítve!)

A BORIGO évek óta komoly szerepet szán tesztjein és hasábjain azoknak a fiataloknak, akik - többségükben Londonban - a WSET diplomakurzusára járnak. Most két újabb barátunk nyerte el az IW címet, valamint még ketten máshonnan.


Szeptember első napjaiban - kvázi ugyanabban a körben - szerezte meg diplomáját Herczeg Ágnes és Barsi Szabó Gergő.

Ági 2009 eleje óta kóstol és ír a BORIGO számára, mára az egyik legismertebb borszakértője lett az országnak. Két éve járt a WSET Londonra, és tulajdonképpen megingás nélkül, mondhatni egyszuszra végezte el az igencsak megterhelő képzést.




Gergő lassan már két éve Londonban él, a Bouchon Breton étterem sommelierje, mellesleg a Borravalót és nagy ritkán a BORIGO-t is tudósítgatja. Odakintről - ha más nem logisztikailag - egy fokkal egyszerűbb a tanulmányok végzése, így neki is egyhuzamban sikerült mindez. (Róla egyelőre nem sikerült elfogadható minőségű képet idebiggyesztenünk.)

Frissítés: Időközben újabb két diplomázóról jutott el hozzánk információ. Ditz Edit, valamint a Vinoport motorja, Tóth Adrienn is révbe ért.

Mind a négyüknek nagyon-nagyon gratulálunk...

© BORIGO Online Bormagazin


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS


Négy új borakadémikus (frissítve!)

A BORIGO évek óta komoly szerepet szán tesztjein és hasábjain azoknak a fiataloknak, akik - többségükben Londonban - a WSET diplomakurzusára járnak. Most két újabb barátunk nyerte el az IW címet, valamint még ketten máshonnan.


Szeptember első napjaiban - kvázi ugyanabban a körben - szerezte meg diplomáját Herczeg Ágnes és Barsi Szabó Gergő.

Ági 2009 eleje óta kóstol és ír a BORIGO számára, mára az egyik legismertebb borszakértője lett az országnak. Két éve járt a WSET Londonra, és tulajdonképpen megingás nélkül, mondhatni egyszuszra végezte el az igencsak megterhelő képzést.




Gergő lassan már két éve Londonban él, a Bouchon Breton étterem sommelierje, mellesleg a Borravalót és nagy ritkán a BORIGO-t is tudósítgatja. Odakintről - ha más nem logisztikailag - egy fokkal egyszerűbb a tanulmányok végzése, így neki is egyhuzamban sikerült mindez. (Róla egyelőre nem sikerült elfogadható minőségű képet idebiggyesztenünk.)

Frissítés: Időközben újabb két diplomázóról jutott el hozzánk információ. Ditz Edit, valamint a Vinoport motorja, Tóth Adrienn is révbe ért.

Mind a négyüknek nagyon-nagyon gratulálunk...

© BORIGO Online Bormagazin


« Vissza az előző oldalra